Contacte

Oje semipermanente – Artnails Boutique

Ne puteti găsi oricând prin rețele de socializare, sau prin contacte directe:

nr. tel. +40753466353

WhatsApp +40753466353

Telegram +380671021777

Messenger Facebook : Artnails.boutique, Rodica Pinzaru

Twitter: https://twitter.com/ArtnailsB

Instagram: https://www.instagram.com/artnails.btq/

Pinterest: https://ro.pinterest.com/rodicapinzaru/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCKZw57lq3V1dcKHpPpHbnCQ

E-mail:

rpinzaru@yahoo.com

artnails.boutique@gmail.com

Multumim ca ati ales Artnails boutique

Oje semipermanente – Artnails Boutique!

Oje semipermanente – Artnails Boutique! Artnails boutique este un brend personalizat creat de Rodica Pinzaru , trainer si expert in domeniul artei manichiurei de peste 15 ani. Am creat acest brend pentru a ne ajuta profesional cu produse de calitate la pret accesibil. Suntem pe piata din 2016 si crestem mereu acumuland experienta impreuna cu voi.

Clientul este stimulul nostru in tot ceea ce facem. Scopul principal al companiei este multumirea clientului prin calitatea produsului. Suntem mereu in pas cu trend-urile pietii! Suntem mereu deschisi catre voi, ajutandu-va cu informatii si produse profesionale. Compania Artnails boutique ofera cursuri si master-class gratuite pe care le puteti gasi la noi in blog sau pe canalul nostru Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCKZw57lq3V1dcKHpPpHbnCQ

Oje semipermanente – Artnails Boutique – precum și produsele noastre de design și SPA, sunt alegerea perfectă pentru fiecare! Nu contează – sunteți deja profesional, sau doar începător în arta manichiurei – veți fi satisfăcuți de produsele noastre!

Unul dintre avantajele noastre – este livrarea produselor prin curier rapid.


Costul transportului se adauga automat la comanda ta, deci nu mai este nevoie să faci calculări complicate în cap 🙂 . Iar cu cât comanda este mai mare, cu atât costul de transport este mai mic sau chiar 0

Livrarea coletelor se face in 48-72 de ore, zile lucratoare. In momentul in care coletul pleaca din sediul ArtNails Boutique , vei fi notificat printr-un SMS.

Comenzile se pot face atat telefonic, cât si online. Toate comenzile se coleteaza în ordinea în care au fost plasate de catre clienți (indiferent că sunt plasate telefonic sau pe artnailsboutique.ro).

Comenzile se confirma telefonic prin mesaj si pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii).