Despre plata si livrare

Multumim ca ai ales ArtNails Boutique!

Variante de transport pentru primirea coletului

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid. Costul transportului se adauga automat la comanda ta, iar cu cat comanda este mai mare, cu atat costul de transport este mai mic sau chiar 0.

Coletarea comenzilor se efectueaza in 24-48 ore, zile lucratoare.

Livrarea coletelor se face in 48-72 de ore, zile lucratoare. In momentul in care coletul pleaca din sediul ArtNails Boutique , vei fi notificat printr-un SMS.

Tarife de transport

Pentru livrarea comenzii prin Fan Courier, taxa de transport este de:

Pentru comenzi mai mari de 200 RON, transportul este gratuit.* (daca localitatea dstra nu are km suplimentari)

20 RON pentru comenzi intre 0 – 50 RON

10 RON pentru comenzi intre 50 – 200 RON

Pentru livrarea comenzii prin Posta Romana, taxa de transport este de:

15 RON pentru comenziile intre 0 – 250 RON

Pentru comezile de peste 250 RON, trensportul este gratuit

*Coletele care se livreaza in afara Romaniei nu beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Livrarea coletelor externe se face din momentul in care coletul pleaca din sediul Artnails boutique (nu de la plasarea comenzii). Termenul de livrare al coletelor este 6-15zile, in functie de termenii prestabiliti de Posta Romana.

In ceea ce priveste expedierea coletelor in Regatul Unit (U.K.) timpul de procesare este mai lung.
Pentru expedierile catre o tara nemembra, pe langa costurile aferente coletului si costurile de transport, se vor adauga si taxele vamale.
Informatiile suplimentare se vor trimite prin e-mail.

Modalitati de plata

Ramburs

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

Online cu card bancar Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro

Daca ai ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau, in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizatiile ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul tau sa fie transferata sau stocata, in niciun moment al procesului, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Coletele care se livreaza in afara Romaniei nu beneficiaza de modalitatea de plata prin ramburs, acestea pot fi achitate doar online cu card bancar.

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online. Comenzile telefonice nu au prioritate. Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti (indiferent ca sunt plasate telefonic sau pe artnailsboutique.ro).

Comenzile se confirma telefonic prin mesaj si pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii).

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail!  Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Te asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.